Project Description

Eigentijdse woning

Een nieuwe look voor een woning van vandaag

De bouwheer heeft bij aanvang van de gevelrenovatie eerst de buitenschil van zijn woning verwijderd. Resultaat na deze werken was een muisgrijze gevel. Daarna is hij op zoek gegaan naar mogelijkheden voor een degelijke, ecologische en duurzame afwerking van de gevel. Na ons vrijblijvend bezoek en een technische en energetische analyse werd er een offerte op maat gemaakt voor de benodigde werken.

De positieve impact op het energieverbruik, het wegwerken van de koude bruggen, de meerwaarde van de woning en stijging qua comfort heeft ook bij deze bouwheer een belangrijke rol gespeeld in de keuze van de gevelafwerking. Zoals u op de foto’s van de woning kunt zien is zijn hun huidige gevel een perfect voorbeeld van hoe uw woning er na het plaatsen van e-board en steentrips kan uitzien. De oorspronkelijke uitstraling van de woning is voor vele mensen in de buurt volledig onherkenbaar geworden. Het is leuk om te zien hoe een ouderwetse woning in een handomdraai weer hip en modern kan zijn.

PROJECTFOTO’S